Orust kommun

RSS-nyheter

 • Öppet Varv i Ellös
  2019-07-12 kl. 11:33

  Den 23 - 25 augusti är det dags för årets båtfest på Orust. Alla båttillverkare, båtsäljare samt relevanta tillbehörsutställare är inbjudna att visa båtar och tillbehör. Öppet Varv är Skandinaviens största båtmässa för segelbåtar och en fantastisk plats där tillverkare, köpintressenter och båtägare möts.

 • Upplev Orust, en del av Bohuslän
  2019-07-10 kl. 10:58

  Evenemang och utflyktstips för dig som vill utforska vår kommun. Här finns ett stort och varierat utbud med allt från musikupplevelser på en restaurang i havsbandet till vandringsleder. Orust erbjuder både en unik skärgårdsmiljö och vackra jordbrukslandskap.

 • Graffiti lyser upp
  2019-07-08 kl. 10:36

  Gångtunnel under Röravägen, vid skolan i Henån, har utsmyckats med målningar av graffitikonstnären Anton Hellman. Att tunneln behövde bli ljusare var något som kom fram under trygghetsvandringarna.